Wordt partner van Kunststofkozijn.nl

activeer jouw zakelijke account

Voor zakelijke partners bieden we een aantal extra voordelen. Zo profiteer je van partnerkorting en helpen we je graag met benodigde documentatie of tools voor jouw projecten.


Man

Ben je enthousiast over onze producten en wil je mogelijk vaker bij ons bestellen? Dan bieden we je graag een partneraccount aan. Je profiteert dan van een standaard korting op je bestellingen plus we voegen je (indien gewenst) toe aan ons montagenetwerk. Vul het formulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij persoonlijk contact met je op om jouw account te activeren.

Raam

ClickOver® biedt je als professional verschillende voordelen. Je kunt jouw klanten bedienen met een maatwerk oplossing van hoge kwaliteit, maar dan met minder bouwoverlast en snellere montage. Zo kun je jouw klanten een scherpere prijs bieden en kun jij 2 tot 3 keer meer kozijnen plaatsen in dezelfde tijd.

Tablet

Onze configurator toont je per onderdeel van het kozijn wat de kosten zijn voor verschillende opties. Dit maakt het voor jou en jouw klanten eenvoudig inzichtelijk hoe de prijs is opgebouwd en wat eventuele aanvullende wensen kosten.

Ron

Heb je extra documentatie of advies nodig voor een project? Laat het ons weten. We helpen je persoonlijk verder om je van alle benodigde informatie te voorzien.

  WIL JE PARTNER WORDEN?

  Vul jouw gegevens hieronder in dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk telefonisch contact met je op. Tot snel!


  Wat onze klanten zeggen

  Ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn kozijn.

  Ik heb het kozijn zelf opgehaald ,met mijn zoon .En heb het ook zelf geplaatst. We werden geholpen met het opladen van de onderdelen er werd meegedacht en alles geduldig uitgelegd. Ik geef de dame en heer die ons met raad en daad hebben geholpen een dikke pluim. Dat kom je niet vaak meer tegen ,top!!

  De levering kwam precies op de afgesproken tijd

  Mijn 2 click over kozijnen zien er goed uit ,nu nog beter weer en dan plaatsen. Moet goed komen. Wim

  Heel fijn geholpen

  Bedankt voor de hulp Yvette!

  Zeer goede service

  Ik had een 10 willen geven, maar omdat de bezorger ons niet even had gewaarschuwd met de glas tillen, waren de handen van mijn zoon compleet kapot diepe sneden overal bloed. Dat was jammer. Tipje voor de bezorger. Verders een fijn bedrijf ,bij ons was het wat complex ,geen probleem er werd goed meegedacht en niks is te veel. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Maar doe wel handschoenen aan als je het glas tilt.

  Duidelijke instructies

  Inmeten vond ik spannend, maar is prima gegaan met behulp van de rekentool. Kozijn paste precies. filmpjes waren ook handig

  Fijne service

  Relaxte vriendelijke mensen

  Prima

  Prima

  Rekentool ideaal

  We durfden nooit zo goed zelf kozijnen te bestellen, omdat we bang waren de verkeerde maat te bestellen. De rekentool op jullie website is daarbij heel fijn! We hebben het erop gewaagd en inmiddels zit raam 1 er keurig in, volgende week raam 2.

  Fantastisch product

  Klikover kozijn besteld. Was exact zo eenvoudig als ze zeiden om zelf te plaatsen. Ziet er heel strak uit! Stuk voordeliger uit daardoor. Top product, echt een aanrader voor de doe-het-zelver!

  Gewoon goed

  tevreden