Wordt partner van Kunststofkozijn.nl

activeer jouw zakelijke account

Voor zakelijke partners bieden we een aantal extra voordelen. Zo profiteer je van partnerkorting en helpen we je graag met benodigde documentatie of tools voor jouw projecten.


Man

Ben je enthousiast over onze producten en wil je mogelijk vaker bij ons bestellen? Dan bieden we je graag een partneraccount aan. Je profiteert dan van een standaard korting op je bestellingen plus we voegen je (indien gewenst) toe aan ons montagenetwerk. Vul het formulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij persoonlijk contact met je op om jouw account te activeren.

Raam

ClickOver® biedt je als professional verschillende voordelen. Je kunt jouw klanten bedienen met een maatwerk oplossing van hoge kwaliteit, maar dan met minder bouwoverlast en snellere montage. Zo kun je jouw klanten een scherpere prijs bieden en kun jij 2 tot 3 keer meer kozijnen plaatsen in dezelfde tijd.

Tablet

Onze configurator toont je per onderdeel van het kozijn wat de kosten zijn voor verschillende opties. Dit maakt het voor jou en jouw klanten eenvoudig inzichtelijk hoe de prijs is opgebouwd en wat eventuele aanvullende wensen kosten.

Ron

Heb je extra documentatie of advies nodig voor een project? Laat het ons weten. We helpen je persoonlijk verder om je van alle benodigde informatie te voorzien.

    WIL JE PARTNER WORDEN?

    Vul jouw gegevens hieronder in dan nemen we zo snel mogelijk persoonlijk telefonisch contact met je op. Tot snel!


    Foto van Arjan Mens

    Click Over kozijnen is echt een aanrader! Monteren was eenvoudig om zelf te doen. Wij hebben houtlook besteld en is bijna niet van hout te onderscheiden. Bij Click Over zie je bovendien de scharnieren niet, ziet er superstrak uit. zeer tevreden met het resultaat.

    Arjan Mens