Referenties

Jij blij, wij blij

Bij Kunststofkozijn.nl willen we het vervangen van kozijnen zo snel en eenvoudig mogelijk voor je maken. We doen er alles voor om onze klanten tevreden te hebben en te houden. Daarom laten we onze klanten graag aan het woord. Want praten over hoe goed je bent, laten we liever aan een ander over.

Wat onze klanten zeggen

Geweldig goed

Heb hier clickover kozijn besteld. Zelf ingemeten en met de rekenhulp ingevuld. Snelle levering . En zag er beter uit dan verwacht. Zeer mooie degelijk kozijn. Met trippel glas. En binnen 3 uur geplaatst. Wat gaat dat makkelijk zeg

Mooie strakke voordeur

Het bestellen via de site is gemakkelijk en er zijn vele keuzemogelijkheden. Aanvullende vragen over het opmeten werden bij mij vlot beantwoord. Omdat dit mijn eerste kozijn was kostte het demonteren van het oude en monteren van het nieuwe kozijn wat moeite. Via de beschikbare filmpjes werd e.e.a. duidelijk en ging alles best vlot. Ik ben heel blij met mijn nieuwe voordeur.

Fijne kozijnen voor een goede prijs

3 overzet kunststof kozijnen besteld plaatsen was een makkelijke klus goed materiaal, alles compleet

Supergoed en gemakkelijk zelf te doen

Mooie kunststofkozijnen en erg makkelijk te plaatsen. Hebben zelf de maten genomen, dubbelgecheckt, gecalculeerd online en bestellen was snel geregeld. Tijdige levering, volgens planning. Plaatsen is een fluitje van een cent over het frame van het bestaande houten kozijn. Erg tevreden ook over de prijs. Grootste uitdaging was de glaslatten eruit halen (zat er iets te vast in naar ons idee). Mooi resultaat.

Uitstekend!

Goed telefonisch benaderbaar, uitstekende service, op tijd leveren, top product, wat wil je nog meer? 🙂 Niets dan lof!!

voor een DHZ de beste keus.

Omdat mijn oude kozijnen al in slechte staat verkeerde wilde ik overgaan op kunststof kozijnen. Eerst wilde ik het uitbesteden, maar toen ik de eerste offerte binnen had was ik al snel overtuigd dat ik dit ook zelf zou kunnen. Eerst meerdere malen de instructiefilmpjes bekeken op kunststofkozijnen.nl. Om zeker van te zijn dat het ook makkelijk zelf uit te voeren is heb ik eerst 1 kozijn besteld. Nadat ik de eerste zelf had geplaatst met succes heb ik gelijk weer een volgende besteld. Mijn tweede kozijn zit er ook al weer in en de volgende 2 kozijnen zijn ook al onderweg. Ik bestel niet alle kozijnen tegelijk omdat ik geen haast heb bij het vervangen van mijn ramen. Voor mij heeft het een meerwaarde als ik het werk op mijn eigen tempo kan doen en dat het geen haastklus gaat worden. Ben zeer tevreden met het resultaat. minpunt : mijn tweede kozijn werd bezorgd met een te grote vrachtwagen ( trekker oplegger ) wat niet ideaal is voor in een woonwijk.

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van mijn kozijn.

Ik heb het kozijn zelf opgehaald ,met mijn zoon .En heb het ook zelf geplaatst. We werden geholpen met het opladen van de onderdelen er werd meegedacht en alles geduldig uitgelegd. Ik geef de dame en heer die ons met raad en daad hebben geholpen een dikke pluim. Dat kom je niet vaak meer tegen ,top!!

De levering kwam precies op de afgesproken tijd

Mijn 2 click over kozijnen zien er goed uit ,nu nog beter weer en dan plaatsen. Moet goed komen. Wim

Heel fijn geholpen

Bedankt voor de hulp Yvette!

Zeer goede service

Ik had een 10 willen geven, maar omdat de bezorger ons niet even had gewaarschuwd met de glas tillen, waren de handen van mijn zoon compleet kapot diepe sneden overal bloed. Dat was jammer. Tipje voor de bezorger. Verders een fijn bedrijf ,bij ons was het wat complex ,geen probleem er werd goed meegedacht en niks is te veel. Wij raden dit bedrijf zeker aan! Maar doe wel handschoenen aan als je het glas tilt.

Referentieprojecten