Bestellingen

Maatwerkproducten 

Jouw bestelling is maatwerk dat speciaal voor jouw woning wordt gemaakt. Daardoor kun je geen aanspraak maken op het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft, zoals de maten. Hiervoor bieden we je tal van handige hulptools in onze configurator en diverse instructievideo’s om je hierbij te ondersteunen. Twijfel je toch, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.  

Bestelling geplaatst 

Bij het plaatsen van je bestelling of het akkoord op jouw offerte hoef je slechts 5% aan te betalen. Vervolgens gaan wij eerst je order verwerken en checken we deze met de fabriek of alles in orde is. Zien wij in jouw order afwijkingen waarover we twijfelen, dan nemen we contact met je op. Indien je dat prettig vindt kun je ook contact met ons opnemen om de order samen met jou te doorlopen om te dubbelchecken of je alles correct en naar wens hebt ingevoerd.

Wanneer dit allemaal in orde is, dan ontvang je van ons een orderbevestiging en een betaallink voor de restant betaling. Het is belangrijk om je orderbevestiging nogmaals goed te checken. Wanneer alles klopt kun je overgaan tot betaling. De betaling ontvangen wij als akkoord op de order, waarna wij jouw order in productie nemen.

Ongeveer een week na je orderbevestiging ontvang je van ons de snelste datum waarop wij jouw bestelling kunnen leveren. Lees hierover meer bij levering.

Bestellingen annuleren

Wanneer je akkoord geeft op de orderbevestiging nemen wij jouw order in productie. Aangezien het een maatwerk product betreft is annuleren dan niet meer mogelijk. Mocht echter bij de orderbevestiging blijken dat wij jouw bestelling niet kunnen leveren conform de specificaties van jouw bestelling dan heb je het recht de bestelling te annuleren en wordt jouw aanbetaling op je rekening terug gestort.