Bestelinformatie

Maatwerkproducten

Jouw bestelling is maatwerk dat speciaal voor jouw woning wordt gemaakt. Daardoor kun je geen aanspraak maken op het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste gegevens doorgeeft, zoals de maten. Hiervoor bieden we je tal van handige hulptools in onze configurator en diverse instructievideo’s om je hierbij te ondersteunen. Twijfel je toch, neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.  

Bestelling geplaatst

Bij het plaatsen van de order betaal je 5% van de factuur als aanbetaling. Wanneer deze aanbetaling bij ons binnen is nemen we jouw order in behandeling. Je bestelling wordt vervolgens goed gecheckt door zowel ons als de fabriek. Als wij afwijkingen zien in jouw order waarover we twijfelen nemen we daarover altijd contact met je op. Wanneer je het prettig vindt kun je ook contact met onze klantenservice opnemen om je order samen telefonisch nog even goed te doorlopen.

Wanneer alles in orde is ontvang je van ons een definitieve orderbevestiging en betaal je de overige 95%. Zodra die betaling binnen is wordt je bestelling naar onze fabriek gestuurd. Binnen enkele dagen ontvangen wij dan van de fabriek de definitieve productietijd en leverdatum, die we per e-mail met je delen. Mocht deze datum niet uitkomen kun je ons dat laten weten per e-mail, dan ontvang je van ons binnen enkele dagen een alternatieve datum.