Panelen

Als invulling van een kozijn kun je naast glas ook kiezen voor panelen. Een paneelvulling is opgebouwd uit twee kunststof panelen met daartussen isolatiemateriaal. Bij Kunststofkozijn.nl bieden we 2 typen panelen: sandwichpanelen en schrotenpanelen.

Soorten panelen

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen zijn panelen zonder profilering. Ze zijn dus helemaal glad en kunnen in dezelfde kleur worden uitgevoerd als de kleur die je kiest voor het kozijn of voor de draaidelen.


Schrotenpanelen
Schrotenpanelen zijn panelen met een profilering (schrootjes). Je kunt kiezen uit liggende schroten (horizontaal) of staande schroten (verticaal). Schrotenpanelen kun je laten uitvoeren in dezelfde kleur als die je hebt gekozen voor het kozijn of voor de draaidelen.


Kleur

Panelen kun je laten uitvoeren in de kleur van je kozijn of (indien je hiervoor een andere kleur hebt gekozen) in de kleur van de draaidelen.

Het gebeurt niet vaak, maar wil je de panelen toch in een heel andere kleur, stel je kozijn dan zo goed mogelijk samen en vraag dan een vrijblijvende offerte aan.