Transportkosten

Gratis afhalen

Je producten bij ons afhalen, is altijd gratis. Bij grotere bestelling betaal je wel borg voor eventuele kozijn- en glasbokken. De borg ontvang je terug wanneer je de bokken bij ons retourneert.  

Laten bezorgen

Voor het leveren op locatie rekenen wij bezorgkosten. Deze kosten zijn een combinatie van vervoerskosten en eventuele houten bokken. Afhankelijk van de omvang van jouw bestelling kunnen grote, kleine of meerdere bokken nodig zijn, een busje of een vrachtwagen met kraan. In de winkelwagen berekent onze tool wat voor jouw bestelling nodig is en wat de kosten hiervan zijn. Hierbij proberen we de kosten voor jou zo scherp mogelijk te houden.

Retourbokken of houten wegwerp bokken?

Het liefst gooien we natuurlijk niks weg. Daarom kiezen we bij het afhalen altijd op de eerste plaatst voor retourbokken. Aangezien je dan waarschijnlijk ook over de vervoersmogelijkheid beschikt om de bokken ook weer terug te brengen.

Veel mensen beschikken echter niet over het vervoer om bokken, die best groot zijn, weer te retourneren. Het weer ophalen van de bokken door onze vrachtwagens zou flink wat extra kosten met zich meebrengen, plus ons vrachtverkeer bijna verdubbelen, wat ook weer niet zo milieubewust is. Daarom kiezen we er in eerste instantie voor om bij levering de bestelling te plaatsen op houten ‘wegwerp’ bokken. Deze bokken kun je vrij eenvoudig demonteren en (laten) afvoeren, waarna het hout kan worden gerecycled.

Wanneer je voor jouw bestelling het type bok wilt veranderen kun je ons dit altijd laten weten bij het afstemmen van de lever/afhaaldatum.